VAN HARTE VROUWEN WEEKEND 

Voel je dat het nu tijd voor jou om je eigen ruimte in te nemen?

Wees welkom op 4 tot en met 6 november a.s. in de Achterhoek!

Any effective holding environment is weaved of qualities of contact and space, dancing in the holy middle where there is intimacy without fusion, closeness without engulfing, tenderness without impinging. Matt Licata

Wij willen je niet een aanbod doen wat al vaststaat, met veel doen en vorm, maar we willen een bedding bieden, een plek waar je met andere vrouwen bij elkaar komt om in een sfeer van veiligheid en holding te kunnen laten ontvouwen wat daaraan toe is. Elkaar te inspireren, aan te voelen, aan te vullen, aan te horen en getuige te zijn van elkaars proces van thuiskomen.

Thuiskomen in je hart met als hoofdingrediënt een Magic Truffel Ceremonie.

Hier stoppen we met doen, met willen, met proberen. Hier beginnen we te luisteren, toe te laten wat al hier is voor ieder van ons. Dit heeft alleen maar ruimte en aandacht nodig en loslaten van verwachtingen, ideeën en plaatjes over hoe het zou moeten zijn. Dit kan alleen in een belichaamd proces, waarbij ons lichaam als ‘sacred vessel’ zorgt voor de gevoelde verbinding met grond, stevigheid en holding.

We houden voortdurend voeling met ieder van jullie apart en met de groep als geheel om steeds af te stemmen en aan te sluiten bij wat er nodig is.

Ben je bereid om dieper te kijken en zin omdat in verbinding met andere vrouwen te doen?

Voel je dan welkom om je eigen heilige ruimte binnen te stappen om te helen in een veilige en prachtige omgeving in de Achterhoek!

Wat gaan we doen:

Ademen, Yoga, Magic Truffel Ceremonie, Stilte Wandeling, Geleide Meditatie, Lemniscaat-oefening.

(massage op aanvraag; kosten € 55)

Aankomst vrijdag 4 November 

15.30 uur: aankomst en inchecken in Hotel Ehzerwold te Almen

17.30 uur: Welkom en samen eten in Hotel Ehzerwold

19.00 uur: wandelen naar De Boschhoek  voor een  ontspannen avond met informele voorstelronde, ademwerk en handpan van Esther Boot.

Einde avond: wandeling terug naar hotel (denk aan zaklamp)

Zaterdag 5 november 

08.30 uur  ontbijtbuffet hotel

10.00 uur Yogasessie in De Boschhoek en wandeling terug naar hotel

13.00  uur: Lunch in Hotel Ehzerwold.

Middag vrij om te fietsen, wandelen, lezen of een massage van Susanna Redeker

(denken jullie eraan ongeveer 3 uur voor de ceremonie niet meer te eten?)

17.30 uur: truffel ceremonie in De Boschhoek

Na de ceremonie zorgen wij voor een kleine maaltijd in De Boschhoek

23.00 uur: einde avond en wandeling naar  het hotel.

Zondag  6 november 

9.00 uur ontbijt en uitchecken

10.00 uur stiltewandeling naar De Boschhoek  voor deelronde en nagesprek

12.00 uur afsluiting

(Het tijdschema is een globale indeling, uiteraard nemen we voor iedereen ruim de tijd)

Ceremonie:

Je kunt op deze link klikken voor meer informatie over een truffel ceremonie

https://sophiepothoven.nl/individuele-truffel-ceremonie/

Wie zijn wij? 

Sophia Pothoven (1964) is sinds 1990 werkzaam als lichaamsgericht therapeute. Thema’s rondom intimiteit, seksualiteit en schaduw hebben haar bijzondere aandacht. Ze gebruikt het lichaamsbewustzijn als ingang naar de diepere lagen van onze ervaringen. Cranio sacraal therapeute, Phoenix opleidingen Utrecht, ceremonie begeleidster  www.sophiepothoven.nl, www.ayahuascamarbella.com    tel:0031647677365 email: info@sophiepothoven.nl

Mariken de Vries (1961) is sinds 2011 werkzaam als cranio sacraal therapeut en volgt een opleiding tot gespreksbegeleider. Ze begeleidt mensen in hun zoektocht naar lichamelijk, emotioneel en spiritueel welbevinden. Verbinding, veilige ruimte faciliteren en stilte zijn belangrijke ingrediënten in haar sessies én in haar leven. Ze beoefent sinds een aantal jaren Transcendente Meditatie.  www.praktijkmarikendevries.nl info@praktijkmarikendevries.nl

Beiden zijn wij grootmoeders, dat heeft veel vreugde en verdieping gegeven in ons leven, in onze samenwerking én onze ceremonies.

Kosten

Jouw investering voor dit weekend is € 595, dit is inclusief: magische truffel avond, yogales, ademsessie, alle maaltijden in het hotel,  twee overnachtingen op basis van twee personen op een kamer. Exclusief drankjes.

Als je een eigen kamer wil kan dat tegen een meerprijs van 20 euro.

Je kunt een plekje reserveren door een aanbetaling te doen van € 395. We sturen je hiervoor een tikkie. Ter plaatse betaal je de resterende €200,– contant.

Locatie in Almen: Hotel Landgoed Ehzerwold: www.ehzerwold.nl  en De Boschhoek